Ugens danskere: Danske debutanter på LET

Ugens danskere: Danske debutanter på LET

Ladies European Tour indleder sæsonen i denne uge, hvor to danskere er fløjet til Kenya og stiller til start. På Challenge Tour er hele ni danskere med i feltet, så masser af rød-hvide spillere at holde øje med.

DP World Tour i Qatar
Commercial Bank Qatar Masters bliver Søren Broholt Linds debut som DP World Tour-medlem, og oprykkeren fra Q-School er sammen med seks andre danskere med i den sidste af de fem turneringer i Mellemøsten.

Rasmus Højgaard, Jeff Winther, Marcus Helligkilde, Niklas Nørgaard, Søren Kjeldsen, Sebastian Friedrichsen og Søren Broholt Lind

Challenge Tour i Sydafrika
I sidste uge var fire danskere med på Challenge Tour, mens hele ni er fløjet til det sydlige Afrika i denne uge, og det betyder 2024-debut for en række af spillerne.

Joachim B. Hansen, Oliver Hundebøll, Jonathan Gøth-Rasmussen, John Axelsen, Nicolai Kristensen, Jeppe K. Andersen, Rasmus Neergaard, Hamish Brown og Martin Simonsen

Ladies European Tour i Kenya 
Der er efterhånden kommet gang i alle tours, og torsdag slås årets første slag på Ladies European Tour. LET begynder traditionen tro i Kenya, og det er to rookies, der skal forsvare de danske farver. Sofie Kibsgaard vandt suverænt LET Access i fjor, og så er Cecilie Finne-Ipsen med efter hun sikrede sig et mindre kort på Q-School.

Sofie Kibsgaard, Cecilie Finne-Ipsen

Related posts

X