Ugens danskere: Endelig hjemme i Europa

Ugens danskere: Endelig hjemme i Europa

Challenge Tour er endelig kommet til Europa, og i USA spiller Thomas Bjørn årets første Senior-major, mens Thorbjørn Olesen varmer op til næste uges PGA Championship i en helt ny turnering på PGA Tour.

PGA Tour i USA
Der er to turneringer på PGA Tour i denne uge. Wells Fargo er gammel kending og nu en Signature Event, mens Myrtle Beach Classic på The Dunes er en helt ny turnering på kalenderen. Og det er i Myrtle Beach, at den enlige dansker er til start.

Thorbjørn Olesen

Challenge Tour i Spanien
Endelig er der golf i Europa på programmet på Challenge Tour. Europas næstbedste tour er i Sevilla med en større dansk delegation til start.

Rasmus Neergaard-Petersen, Morten Ørum Madsen,  Jonathan Gøth-Rasmussen, Søren Broholt Lind, Nicolai Kristensen, Jeppe K. Andersen, Hamish Brown, Oliver Hundebøll, Christoffer Bring

PGA Tour Champions  i USA
Regions Tradition er årets første major hos de +50-årige. Der er blot 78 spillere til start, og en af dem er dansk. Thomas Bjørn fortsætter jagten på sit PGA Tour Champions-kort, og her vil et godt resultat i en major skæppe godt i kassen.

Thomas Bjørn

LPGA i USA
Efter en fri-uge er LPGA tilbage, og begge danskere er med i New Jersey. Det samme er Nelly Korda og resten af verdenseliten, så danskerne får testet sig mod de allerbedste.

Emily Pedersen og Nanna Koerstz Madsen

Ladies European Tour i Sydkorea
Hele fire danskere er med i denne uge Aramco Series, der for første gang besøger Sydkorea. Udover den individuelle turnering spilles der fredag og lørdag en holdturnering med seriøse pengepræmier. For Nicole Broch Estrup er kravet en topplacering, hvis hun skal kunne nå at overhale Nanna K. Madsen i kampen om en plads til OL.

Nicole Broch Estrup, Smilla Sønderby, Sofie Kibsgaard og Cecilie Finne-Ipsen

Epson Tour i USA
Efter en fin start på sæsonen, er det blevet til et par uger uden golf i weekenden for Nicole Lørup, så vi krydser fingre for at hun finder spillet i denne uge.

Nicole Lørup

Related posts

X