Ugens danskere: Fra EM i Danmark til major i USA

Ugens danskere: Fra EM i Danmark til major i USA

Sommeren er over os, og det betyder, at der er gang i alle de professionelle tours, og et sommerens europæiske amatørmesterskaber spilles i denne uge. Det er The Scandinavian, der er værter for herrernes EM. Her er overblikket over de mange danskere, der er i kamp de kommende dage.

PGA Tour i USA
I sidste uge var hverken Højgaard eller Olesen kvalificeret til Travelers Championship, men nu er de begge med igen ved Rocket Mortgage. Flere af de allerstørste navne holder fri i denne uge, så danskerne er blandt outsiderne til en topplacering.

Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen

DP World Tour i Italien
Det ser ud til at der er lidt dansk sommerferie på DP World Tour. Der er kun tre af dem der er taget til Italien, hvor arrangørerne hart inviteret LIV-spilleren Patrik Reed med.

Niklas Nørgaard, Sebastian Friedrichsen, Søren Broholt Lind

Challenge Tour i Frankrig
Challenge Touren er blevet i Frankrig, og forrige uges vinder Hamish Brown er tilbage på startlisten sammen med de to andre danske vindere fra denne sæson. Efter denne uge holder Challenge Tour to ugers sommerferie,.

Hamish Brown, Jonathan Gøth-Rasmussen, Rasmus Neergaard-Petersen, Peter Launer Bæk, John Axelsen, Nicolai Kristensen, Jeppe K. Andersen, Oliver Hundebøll, Christoffer Bring

LPGA  i USA
Nicole Broch Estrup har stadig et “lille” kort til LPGA, og det bruger hun i denne uge. Dermed er der for første gang tre danskere til start i samme LPGA-turnering.

Nanna Koerstz Madsen, Emily Pedersen og Nicole Broch Estrup

Ladies European Tour i Schweiz
LET er også lidt ferieramt, så feltet i Schweiz er ikke det stærkeste, men der er stadig en række af sæsonens profiler med. Med fraværet af en række spillere, er der blevet plads til Fie Olsen, der ellers normalt spiller LET Access Series.

Smilla Sønderby, Cecilie Finne-Ipsen og Fie Olsen

LET Access Series i Sverige
Vi skal kun lige over Øresund til Varberg Golfklubb mellem Halmstad og Göteborg for at finde værten til denne uges LET Access Series-turnering. Det er den første af fem turneringer i “det skandinaviske swing”, der kommer til Smørum i august. Det har givet plads til et par danske amatører ud over de faste LET Access-spillere.

Benedicte Brent-Buchholtz (a), Alvilda Wiberg (a), Cecilie Eggersen (a), Puk Lyng Thomsen, Natacha Husted, Line Toft Hansen

Nordic League i Sverige
Sveriges PGA Championship spilles i denne uge, og med den forhøjede præmiesum kan en topplacering virkelig gøre en forskel på ranglisten.

Jens Kristian Thysted, Alexander Frances, Malthe Laustsen m.fl.

PGA Tour Americas i Canada
Frederik Kjettrup bragede ind på PGA Tour Americas i sidste uge med sin sejr. Nu er han klar til sin anden turnering på touren, og forhåbentlig kan Gustav Frimodt følge op på sin flotte første runde fra en uge siden.

Frederik Kjettrup og Gustav Frimodt

Senior USS Open i USA
Thomas Bjørn er eneste dansker til start i major-turneringen US Senior Open, hvor alle de bedste +50-årige er med.

Thomas Bjørn

Epson Tour i USA
Der er igen dansk deltagelse på Epson Tour, hvor Nicole Lørup skal tilbage på sporet efter en række misssede cuts.

Nicole Lørup

EM for herrer i Danmark
The Scnadinavian er værter for EM fra onsdag til lørdag, og efter sin imponerende sejr ved British Amateur i lørdags er alles øjne naturligvis rettet mod Jacob Skov Olesen, men der er rigtig mange fantastiske golfspillere man kan se i Farum de kommende dage.

Jacob Skov Olesen, Jonathan Nielsen, Emil Petersen, Oscar Holm Bredkjær, Mathias Østergaard, Mads Larsen

Related posts

X