UGENS GOLF PÅ VIASAT OG VIAPLAY

UGENS GOLF PÅ VIASAT OG VIAPLAY

Hermed oversigten for golfudsendelser på Viasat Golf og Viaplay.dk i uge 11. Bemærk, at planlagte sendetider med kort varsel kan blive ændret på grund af vejret eller andre forhold der kan forstyrre spillet.

For pludselige og dagsaktuelle ændringer i sendetiderne henviser vi til vores Facebook side:
www.facebook.com/viasatgolfdk

Der er to danskere til start på European Tour i denne uge, Joachim B. Hansen og Jeff Winther. Begge er taget til New Delhi i Indien hvor det gælder Hero Indian Open. Der spilles på den korte men trange og særdeles præcisionskrævende Delhi GC. Det var her at Anibarn Lahiri i fjor lagde grunden til sin forrygende sæson, der indbragte ham to sejre på European Tour. Lahiri fortsatte succesen videre ved at kvalificere sig til PGA Tour, men han er dog tilbage i Delhi for at forsvare sin titel i denne uge.

Med i feltet er også navne som Marcus Fraser, Tommy Fleetwood, Padraig Harrington, Scott Hend, Pablo Larrazabal,  Jost Luiten, Marc Warren og den tidligere vinder på PGA Tour, Arjun Atwal.

Sendetider Hero Indian Open på Viasat Golf & Viaplay.dk
Torsdag 6:30 – 9:00 & 10:00 -13:00
Fredag 6:30 – 9:00 & 10:00 -13:00
Lørdag 8:00 – 12:00
Søndag 7:30 – 12:00
Kommentator: Henrik Knudsen

LPGA Tour er taget til Phoenix i Arizona, hvor det gælder JTBC Founders Cup. Feltet rummer en række af verdens bedste kvindelige spillere, bl..a Lydia Ko, Inbee Park, Stacy Lewis, Michelle Wie, Ha Na Jang, Brooke Henderson, Suzann Pettersen og desuden Tiger Woods’ niece, Cheyenne Woods.
Sendetider JTBC Founders Cup på Viasat Golf og Viaplay.dk

Torsdag 23:00 – 2:00
Fredag 23:00 – 1:00
Lørdag 0:00 – 2:00
Søndag 0:00 – 2:00

Amerikanske kommentatorer

Post source : VIASATGOLF

Relaterede artikler

X