Ugens danskere: Ni danskere klar på Wentworth

Ugens danskere: Ni danskere klar på Wentworth

Her er det ugentlige overblik over de danskere, der er i aktion på de forskellige professionelle tours i denne uge.

DP World Tour i England
DP World Tours flagskibsturnering, BMW PGA Championship, på Wentworth har samlet alle profilerne fra DP World Tour, inklusive alle 12 europæiske Ryder Cup-spillere. Det er altså et af sæsonens allerstærkeste felter på den europæiske tour, og hele ni danskere er med.

Rasmus Højgaard, Thorbjørn Olesen, Nicolai Højgaard, Thomas Bjørn, Jeff Winther, Søren Kjeldsen, Marcus Helligkilde, Niklas Nørgaard, Oliver Hundebøll.

Challenge Tour i Portugal
Det er også et af sæsonens stærkeste felter, der er med i Portugal på Challenge Tour, og det betyder blandt andet, at der ikke er blevet plads til Frederik Birkelund. Der er meget på spil for danskerne, enten i forhold til at slutte i top-20 og rykke op, eller beholde sit kort til Challenge Tour.

Rasmus Neergaard-Petersen, Victor Bjørløw, Nicolai Kristensen, Lucas Bjerregaard, Joachim B. Hansen, Jeppe Kristian Andersen, Sebastian Friedrichsen, Hamish Brown.

Nordic League i Køge
Ligesom de øvrige tours, så er Nordic League-sæsonen også ved at gå på hæld, og i denne uge er langt de fleste af de danske spillere med i Køge. Mange af svenskerne er optaget af Q-school hjemme i Sverige, så hold øje med danskerne.

Peter Launer Bæk, Morten Ørum Madsen, Jonathan Gøth-Rasmussen, Jonas Lykke Pedersen m.fl.

Ladies European Tour i Schweiz
Smilla Sønderby vandt for to uger siden, og Nicole Broch Estrup sluttede på andenpladsen i søndags. Skal en af de to igen spille med om sejren? Og lykke det endelig for Amalie Leth-Nissen at komme videre til weekenden?

Nicole Broch Estrup, Smilla Sønderby, Amalie Leth-Nissen. Linette Holmslykke er første reserve.

LET Access Series i Frankrig
Flere af profilerne holder fri i denne uge, så Danmark har kun to spillere med i Frankrig.

Cecilie Leth-Nissen, Cecilie Finne-Ipsen.

DP World Tour Q-School i Østrig
De første danskere på First Stage af Q-School til DP World Tour skal i aktion i Østrig de kommende dage. Tre danskere har taget turen sydpå, mens de fleste danskere venter til slutningen af måneden og spiller med i Royal Oak.

Morte Toft Hansen, Mathias Gladbjerg, Rasmus Broholt Lind.

 

Related posts

X