UNDERDOG RYSTER MCILROY AF SIG PÅ BAY HILL

UNDERDOG RYSTER MCILROY AF SIG PÅ BAY HILL

Det er canadiske Corey Conners, som er ene mand i spidsen for The Arnold Palmer Invitational efter anden runde af PGA Tour-turneringen.

Han var ligeledes på førstepladsen efter de første 18 huller, men gennem fredagen rystede han altså verdensstjernen Rory McIlroy af sig. Nordireren var på en delt førsteplads inden starten på anden runde.

Det er således en uventet fører af feltet, som har skudt sig til tops med fredagens runde i 69 slag efterfulgt af åbningsrunden på 66 slag. 29-årige Conners har én PGA Tour-sejr under bæltet, da han i 2019 vandt Valero Texas Open. Det blegner, når man sammenligner sejrene, som forfølgerne har.

Martin Laird, fire PGA Tour-sejre, er således ét slag efter, mens store navne i form af Viktor Hovland og Rory McIlroy indtager en delt tredjeplads i -7 – to slag efter.

– Jeg har ikke rigtig prøvet at være i den her position ret mange gange. Men jeg har stor tillid til mit spil, og jeg har følt mig meget afslappet de sidste par dage. Så jeg prøver bare at fortsætte sådan, siger Corey Conners til PGA Tours hjemmeside.

Fredag faldt cuttet i inviationsturneringen på Bay Hill i Florida, hvor navne som Patrick Reed, Shane Lowry og Graeme McDowell blev sorteret fra inden weekendens runder.

Relaterede artikler

X