UNG SKOTTE KONFRONTEREDE SPILLEMAKKER: HAN RÅBTE IKKE FORE

UNG SKOTTE KONFRONTEREDE SPILLEMAKKER: HAN RÅBTE IKKE FORE

Af Nicolai Jaquet
Den unge skotte Robert MacIntyre var ikke tilfreds med spillemakkeren Kyle Stanley, der ikke råbte fore og ramte tilskuere ved The Open.

Efter fredagens runde ved The Open var 22-årige Robert MacIntyre ikke tilfreds.

To gange havde spillemakkeren Kyle Stanley (billedet) ramt tilskuere under runden – og begge gange råbte amerikeneren ikke ‘Fore’.

På 14. hul ramte Stanley en marshall på skinnebenet, og allerede på 17. var den gal igen. Denne gang var det moren til MacIntyres caddie, der blev ramt.

De manglende fore-råb var skotten MacIntyre ikke tilfreds med, og derfor konfronterede han Stanley, fortalte han efter runden til mediet The Scotsman.

– Min spillepartner råber ikke fore, bolden ryger ind blandt tilskuerne, og vi andre råber ‘Fore’, mens den er på vej derind. Han står bare og kigger. Så folk havde ikke nok tid til at reagere, da vi råbte, lød det fra MacIntyre.

LÆS OGSÅ: Dansk skuffelse da Lowry tog et stort skridt mod The Claret Jug

Kyle Stanley afviser dog kritikken og påpeger, at der netop blev råbt ‘Fore’ af spillepartnerne og hans caddie.

– Der var hård vind fra venstre. Efter jeg ramte råbte flere på tee ‘Fore’ – mine spillepartnere, min caddie og et par frivillige. Marshalls signalerede, at den var på vej til højre. Alle vidste, den var på vej. For mig er det lidt et ‘non-issue’. Jeg er ikke rigtig sikker på, hvorfor han har lavet en stor historie ud af det, sagde Stanley om episoden.

Han gav også udtryk for, at han ikke var helt tilfreds med den måde, MacIntyre beskrev episoden på.

– Når man sætter folk i et dårligt lys ved at anklage dem for ikke at spille indenfor etiketten, skal man være forsigtig. Når man fortæller historien, skal man have alle detaljer med. Som jeg har læst det, havde han ikke det. Han er en ung spiller. Jeg har været her et stykke tid. Jeg føler ikke, at jeg skal skoles i golfreglerne, eller hvad jeg skal gøre, når jeg slår skævt. Det er mit perspektiv. Jeg ved det ikke, måske er episoden en god lektie for os alle, siger Stanley.

Begge, der blev ramt, er eftersigende okay.

Stanley er netop blevet færdig med sin sidste runde ved The Open, og han slutter i samlet to over. Lidt bedre ser det ud for MacIntyre, der efter ni huller af sidste runde er lige udenfor top 20.

Følg livescores fra The Open her.

Relaterede artikler

X