Ustrylige Rahm snupper årets anden sejr

Ustrylige Rahm snupper årets anden sejr

På mandagens dugfriske verdensrangliste er Jon Rahm rykket fra femte- til tredjepladsen, men de fleste i golfverdenen er nok enige om, at spanieren lige nu er verdens bedste golfspiller. Søndag vandt han for anden gang i karrieren The American Express på PGA Tour, og sejren var hans fjerde i hans seneste seks starter. Rahm vandt Open de España i oktober, DP World Tour Championship i november og her i 2023 er det både blevet til sejr i Tournament of Champions og nu altså også The American Express.

Søndagens sejr kom efter en duel med den 23-årige Davis Thompson der spiller sin første sæson på PGA Tour. Rahm holdt sig et slag foran det meste af runden, men efter dagens eneste bogey, på hul 13, var de to spillere helt lige. Spanieren kom tilbage i front med en birdie på par-5 hullet 16., og endte med at vinde med et slag. Det kunne ellers være endt i omspil, da Thompson på hul 17. ramte  pinden, og bolden blev oppe.

Dagens runde og dagens slag leverede Xander Schauffele. Amerikaneren noterede en albatros på hul 5, hvor han slog sit andetslag i hul fra lige over 200 meter. Se slagt nedenfor. Schauffele spillede en forrygende finalerunde, og rykkede med en 62’er helt op på en delt tredjeplads.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Med to sejre i 2023 er Jon Rahm ny mand i spidsen for FedEx Cup, ligesom han topper den europæiske Ryder Cup-kvalifikation. Rahm spiller igen i denne uge, hvor det gælder Farmers Insurance Open på Torrey Pines fra onsdag. Her har Rahm også vundet før, og med den form han er i, er han storfavorit til at notere den tredje sejr på stribe. Han kan med en sejr overtage verdensranglisten fra Rory McIlroy. McIlroy spiller også i denne uge, hvor nordireren er til start i Dubai på DP World Tour.

Related posts

X