VAN ROOYEN OVERTOG FØRING I GØTEBORG – HANSEN OG KJELDSEN NUMMER 30

VAN ROOYEN OVERTOG FØRING I GØTEBORG – HANSEN OG KJELDSEN NUMMER 30

Af Peter Skott Carlsen.

Matthew Fitzpatrick og Henrik Stenson var ude i lørdagens førerbold ved Scandinavian Invitation, men de leverede ikke for alvor varen, og derfor kom Erik Van Rooyen fra bagjul og er nu den førende. Den danske trio var alle under par.

Lørdagens bedste danske score på Hills Golf & Sports Club stod Joachim B. Hansen for, da han blandt andet takket være otte birdies var rundt i 66 slag (-4). Dermed går han ind til søndagens finalerunde som nummer 30 side om side med Søren Kjeldsen, der brugte 69 slag på tredje runde. Ét slag efter på en 43. plads befinder Jeff Winther sig takket være en runde i 68 slag.

– Læs mere: Ingen kan matche Nicole i Canada

Lørdag blev endnu en dag med fantastisk golf og lave scores ved Gøteborg, og blandt dem, der leverede en lav runde, var Erik Van Rooyen (billedet) fra Sydafrika. Han sluttede af med fem birdies på de sidste seks huller, og efter 64 slag og -13 samlet fører han med et enkelt slag foran Ashun Wu (67), Wade Ormsby (65) og Matthew Fitzpatrick (69).

– Læs mere: Europa Touren vil langtsomt spil til livs

Netop Matthew Fitzpatrick og Henrik Stenson var ude i førerbolden, og feltets to højst rangerede spillere tiltrak også den største tilskuerskare. De skuffede dog lidt med hver deres runde i -1.

Finalerunden kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk søndag fra kl. 13:00.

Scandinavian Invitation, leaderboard.

Relaterede artikler

X