VELSPILLENDE HATTON LØB MED SEJREN

VELSPILLENDE HATTON LØB MED SEJREN

Europæiske stjerner bød sig til i toppen af leaderboardet i Abu Dhabi, men i sidste ende var Tyrrell Hatton knusende sikker.

Verdens nummer ni Tyrrell Hatton var stærkest i det stjernebesatte felt i Abu Dhabi.

Mens Rory McIlroy havde svært ved at få rigtig gang i scores, var Tyrrell Hatton anderledes godt kørende. Efter ni huller havde Hatton lagt sig i front med to slag. Og bare få huller senere var Hattons føring fire slag.

Derfra så Hatton sig ikke tilbage og med en finalescore i samlet 18 under, vandt han sikkert med fire slag ned til Jason Scrivener.

McIlroy gik i par og må nøjes med tredjepladsen i tre over par. Tommy Fleetwood fandt slet ikke melodien og faldt ned som delt syver med en runde i en over par.

Rasmus Højgaard gik en ganske fin finalerunde i tre under par, der spillede ham til en placering som delt 25. Det gør ham til bedste dansker i turneringen. Højgaard spillede ganske stabilt med fire birdies og en enkelt bogey, og slutter samlet i fem under par for turneringen.

Inden søndagens runde lå Lucas Bjerregaard bedst til af de fire danskere, men en ærgerlig afslutning med bogeys på 16. og 17. resulterede i en runde i en over par. Bjerregaard sluttede som delt 41. i tre under for turneringen. I den tunge ende endte Jeff Winther som nummer 61 i to over par samlet, mens Søren Kjeldsen sluttede et slag efter på en delt 62. plads.

Se den endelige stilling her

European Tour fortsætter i Emiraterne i næste uge, hvor de rykker videre til Dubai og Omega Dubai Desert Classic. Her vandt australske Lucas Herbert sidste år i omspil mod Christiaan Bezuidenhout. Forventningen er, at Joachim B. Hansen, Rasmus Højgaard, Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen og Jeff Winther spiller med. Thorbjørn Olesen er også på startlisten, men Olesen testede som bekendt positiv for Covid-19 op til denne uges turnering i Abu Dhabi, så de næste dage må vise, om danskeren er fit til at spille.

Relaterede artikler

X