VERDENS NUMMER 1078 DELER FØRINGEN I NAPA VALLEY

VERDENS NUMMER 1078 DELER FØRINGEN I NAPA VALLEY

Jim Knous er definitionen på en “journey man”. Dén type spiller, der år efter år kæmper sig rundt på sekundære tours og indimellem får chancen på PGA Tour. En karriere der indtil videre har budt på flere missede cuts end klarede.

Men golf er et sært spil. Den ene uge misser du dit 10. cut af 13 mulige i indeværende år. Den næste får du chancen i PGA Tour sæsonens åbningsturnering Fortinet Championship i Napa Valley og deler føringen efter 54 huller foran blandt andre Phil Mickelson, Hideki Matsuyama og Max Homa.

Karrieren har ikke været en dans på roser for 31-årige Jim Knous. I 2018 sikrede han sig adgang til PGA Tour ved at ende som nummer 28 på Korn Ferry Tourens pengeliste, men en håndledsskade krævede en operation, og derfor blev det kun til 23 starter og 13 missede cuts de næste to sæsoner. Knous spiller nu på en medical exemption og har adgang til Korn Ferry Tour. Men qua stjernernes off-season, den kommende Ryder Cup og sæsonstarten har Knous altså fået adgang til denne uges åbningsturnering, og den chance har han grebet.

Lørdag gik han en 65’er, syv under par, og det sendte ham fra en tiendeplads helt frem til en delt føring med Maverick McNealy. De to er 14 under par og har to slag til blandt andre Max Homa, der har vundet to gange på PGA Tour og Mito Pereira, der netop har sikret sig sit tour-kort.

Læs også: Helligkilde på jagt efter storspillende svensker

Phil Mickelson er også godt med fremme efter en lørdagsrunde i 67 slag. Mickelson er delt ni’er og har fire slag op til de førende. Matsuyama er på en delt 32. plads, mens Ryder Cup-spilleren og verdensetteren Jon Rahm missede cuttet.

Finalerunden spilles sent søndag aften dansk tid, da turneringen spilles i Californien, men den kan følges på GolfTV og Eurosport.

Leaderboard Fortinet Championship

Related posts

X