VESTHIMMERLAND – HJEMMEBANE FOR VERDENSKLASSEGOLF, MADE IN DENMARK!

VESTHIMMERLAND – HJEMMEBANE FOR VERDENSKLASSEGOLF, MADE IN DENMARK!

Af Pressemeddelelse

Vidste du at det er i Vesthimmerland, du finder de fleste golfbaner inden for kortest afstand?

I Vesthimmerland finder du golfbaner til et hvert niveau. Er du frisk på at prøve kræfter på en PGA-bane – på Himmerland Golf & Spa Resort (som by the way er kåret til Danmarks bedste golfhotel tre år i træk), som har to lækre 18-hullers golfbaner.

Derudover er der 18-huls Sea Side golfbane hos Løgstør Golfklub. En smuk bane med Limfjorden i baggrunden – dog kan vinden godt være lidt lumsk, men det er en udfordring værdig. Vesthimmerlands tredje golfbane ligger i Aars. Aars Golfklub byder velkommen til en bane beliggende i afvekslende natur med et spændende og varieret layout skiftende mellem åbent landskab, små skovstykker, søer og grønne fairways. Landskabet er overskueligt og banen er kun let kuperet, så en runde i Aars Golfklub er ikke fysisk krævende – og som nærmest nabo til Himmerland Golf & Spa Resort og Made in Denmark 2017, kan du sagtens kombinere en dag som tilskuer med en runde i Aars Golfklub, når Europaturen gæster Vesthimmerland.

Vesthimmerlands sydligste golfbane er Hvalpsund Golf Club også med 18 huller, ligger i et naturskønt område med et let kuperet terræn med en fantastisk udsigt over Louns Sø og Limfjorden. Dog et par enkelte huller placeret i den gamle plantage. Hvalpsund Golf Club er en af Danmarks mest besøgte golfbaner – rigtig mange greenfeespillere vender tilbage år efter år for at spille på den populære bane.

Vesthimmerland er ikke kun golfbaner, men området rummer meget mere. Alt fra spændende gallerier med smuk kunst til hyggelige kroer, B&B og feriecentre, og ikke mindst en kulturhistorie, som ikke findes ret mange andre steder. Så er vejret ikke til golf, så kan du sagtens gå på opdagelse i et af de mange spændende museer eller gallerier.

Overnatningssteder i Vesthimmerland Når du spiller golf i Vesthimmerland kan du overnatte på forskellige typer af overnatningssteder – lige fra Danmarks bedste golfhotel – Himmerland Golf & Spa Resort – til privat indkvartering og B&B – og alt derimellem – feriecentre, såsom Dayz Rønbjerg, feriehuse, vandrehjem, hoteller og kroer – og sågar en vingård. Kig ind på visitvesthimmerland.dk for mere information.

Faktaboks: Landsdelen med de fleste golfbaner Hjemmebane for Europatouren Made in Denmark i 2014, 2015, 2016, 2017 Danmarks bedste golfhotel (kåret tre år i træk) ligger i Vesthimmerland (Himmerland Golf & Spa Resort).

Spisesteder: Udsøgte spisesteder er: Restaurant Kanalfogedens Køkken i Løgstør Restaurant P.O.L.O. på Himmerland Golf & Spa Resort Aars Hotel Restaurant Næsbydale Badehotel restaurant og cafe Hvalpsund Færgekro Hotel Hvide Kro.

Overnatningssteder: Himmerland Golf & Spa Resort (har golfophold) Aars Hotel (har golfophold) Næsbydale Badehotel Glenholm Vingård Hvalpsund Færgekro (har golfophold) Hotel Hvide Kro (har golfophold).

Gallerier: Galleri Thrane Galleri Himmerland Galleri 14 Galleri Aalestrup.

Golfbaner: Hvalpsund Golf Club Aars Golfklub Løgstør Golfklub Himmerland Golf & Spa Resort: Back Tee & Garia.

Relaterede artikler

X