VIDEO INSTRUKTION – DEN GODE SUNDE AFSLUTNING

VIDEO INSTRUKTION – DEN GODE SUNDE AFSLUTNING

Af Anders Dahl Christiansen.

Instruktion: ”Den Gode Sunde Afslutning”! – HUSK AT LÆSE HELE ARTIKLEN HERUNDER!

Den tidligere så succesfulde herre landstræner Anders Dahl Christiansen giver dig her et instruktions tip om den gode sunde afslutning på golfsvinget.

– En af verdens bedste golfspillere med et af de mest elegante golfsving nogensinde, Sam Snead, sagde altid: ”En god afslutning retter fejl i dit golfsving”!

Det er dog ikke blot godt for dit sving at have en god afslutning, men også godt for sundheden og for at undgå skader. Da Anders tilmed er uddannet fysioterapeut, kunne det måske godt lige betale sig at se denne video om ”Den Gode Sunde Afslutning”!

Se eller gense videoen ” Den Gode Sunde Afslutning” via linket HER.

Desuden kan du se en række andre instruktionsvideoer med Anders længere nede på denne side.

Idéerne fra klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for én af verdens bedste trænere, Jim McLean, og desuden kan lignende idéer også ses i ”Det succesfulde sving”, som er en populær DVD om golf instruktion. Anders har også lavet DVD’en ”Det succesfulde shortgame”, og DVD’erne fik bl.a. følgende ord med på vejen: ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”. DVD’erne kan købes ved at henvende sig direkte til Anders pr. e-mail eller på messenger. 

Se eller gense videoen “Den Gode Sunde Afslutning” HER. 

Og få evt. en super luksus oplevelse fra siden HER

Anders er uddannet ”The Golf Athlete Instructor”, ”NLP Coach” og ”Jim McLean Master Instructor”, og desuden også uddannet som fysioterapeut , så har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders via siden HER.

Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.

Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!

Nedenfor kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.

Se eller gense videoen “Den Gode Sunde Afslutning” HER

Instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

”Den gode afslutning”

”God sekvens i nedsvinget”

”Bliv bedre til de korte puts”

— o0o —

Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.

Related posts

X