VIDEO: SE DEN FLOTTE HYLDEST TIL THOMAS BJØRN

VIDEO: SE DEN FLOTTE HYLDEST TIL THOMAS BJØRN

Af Nicolai Jaquet
Thomas Bjørn blev i går fejret i Himmerland, da han i denne uge ved Made in Denmark spiller sin turnering nummer 500 på European Tour. Vi var med, da Bjørn blev overrasket.

15 sejre på European Tour, to gange runner-up ved majors og nu 500 spillede turneringer på European Tour i alt. Det er bare en brøkdel af statistikken for Ryder Cup kaptajn, Thomas Bjørn, der i går blev fejret i Himmerland.

Det hele startede med at Bjørn delte kasketter og autografer ud på par tre hullet 10., der også er ved at udvikle sig til lidt af et trækplaster for publikum.

LÆS: Fantastisk åbning på Made in Denmark

Storskærmene rundt omkring på anlægget meldte efterfølgende ud, at det ikke var alt, der var arrangeret i anledning af Bjørns jubilæum. En surprise-fejring på 16. hul med masker og sang var nemlig i vente.

Det var da også, hvad der mødte Thomas Bjørn på det ikoniske ‘Himmerland Hill’. Alle fans havde taget masker på, og så var der ellers dømt fællessang på ‘You’ll Never Walk Alone’. Sangen, der er blevet synonym med Bjørns favoritklub i fodboldens verden, Liverpool FC.

LÆS: Morten Ørum viser Dannebrog flot frem i Schweiz

Golfavisen var også til stede på hul 16 i går, da Danmarks største golfspiller gennem tiden fortjent blev hyldet. Se eller gense optrinnet i nedenstående video, hvor også Martin Kaymers farverige caddie, Craig Connelly, gav prøver på sit sangtalent.

Bjørn går ud 13.20 på sin anden runde. Han er to over par efter i går, og aktuelt ligger cutgrænsen på en enkelt under par.

 

Relaterede artikler

X