VIND FANTASTISKE PRÆMIER PÅ GOLFMESSEN

VIND FANTASTISKE PRÆMIER PÅ GOLFMESSEN

Der er fantastiske præmier i sigte, når den store golfmesse i Herning skydes i gang på fredag. Besøg Golfavisen og Golfmagasinets stand nr. 9234 og giv dig selv chancen for at vinde nedenstående golf-lækkerier.

Den 22.-24. februar er der Ferie for Alle i Messecenter Herning. Over 1000 udstillere fordelt på fem områder står klar til at opfylde diverse ferie og rejsebehov. I én af hallerne i det gigantiske messecenter er særligt målrettet mod de golfinteresserede. Her kan du møde GOLFavisen og Golfmagasinet, der står klar med helt igennem fantastiske præmier. Kom forbi vores stand og giv dig selv chancen for at vinde følgende præmier. Vi glæder os til at se jer!

GARMIN APPROACH X10

Det er enkelt, intuitiv enhed – og 100 % golf. Er let og behagelig med letlæselig touchscreen og med flere end 41.000 internationale baner som er forudindlæst

Hjælper dig til at blive fortrolig med banen med afstande til front, center og bagkant af greenen, samt hazarder og doglegs. Ypperlig green View med manuel flagplacering hjælper dig med at se dit mål ved at vise greenens faktiske udformning og layout. Har en batterilevetid på op til 12 timer i GPS-tilstand.

ECCO COOL 18

Denne sko er den banebrydende spikemodel med GORE-TEX® SURROUND® teknologi, hvor Fugt og varme kan komme væk gennem den øverste GORE-TEX membran, såvel som gennem den ekstremt åndbare mellemsål, så fødderne forbliver tørre og komfortable – også i varmt vejr. En vaskbar og udtagelig indlægssål, der giver mulighed for ekstra vidde. Det er første gang nogen i golfbranchen har været i stand til at lave 360° åndbarhed uden at gå på kompromis med vandtætheden

 

WILSON STAFF JERNSÆT+DRIVER

Fra Wilson Staff kan du vinde et D7 jernsæt fra 5-pw stål eller grafit og en Wilson D7 driver   

Wilson Staff D7 er udviklet for endnu mere længde og præcision end forgængeren D300, der er en af de mest solgte Wilson Staff serier nogensinde. D7 tilbydes bl.a. i en serie af lækre jernsæt, som du kan kombinere med dit valg af driver, fairwaykøller og hybridkøller.  Du kan købe alt lige fra komplette sæt til enkelte jern. D7 jernene er udstyret med Powerholes for maksimal længde samt perfekt launch og feel. Slagfladen er den tyndeste nogensinde, hvilket giver ekstrem god feel og endnu mere længde. Endvidere er D7 jernene med ekstra vægt i sålen, hvilket resulterer i mere tilgivelse samt en højere og mere stabil boldbane. D7 anbefales til golf spilleren, der ønsker lange og lige slag.

 

Related posts

X