Vind med Golfavisen

Oplev Svanesøen

Det personlige kulturelle CV er først rigtigt fyldt op når man har oplevet fabelagtige SVANESØEN, opført af den russiske nationalballet, Moskva
Dette har en dygtig og heldig læser mulighed for nu via spændende konkurrence i Golfmagasinet og PHshow her i november udgaven af Golfmagasinet.

Dette er en eventyrlig handling, smukke kostumer, medrivende musik og dans, leveret af dygtige balletdansere fra Rusland. Det er Svanesøen, som vi elsker den. Med musikken til Svanesøen begejstrede Tjajkovskij i 1877 både datidens balletpublikummet og de klassiske musikelskere.

Russisk ballet, og fremfor alt Svanesøen, kendetegnes ved at lade følelserne komme til udtryk uden at spilde et enkelt ord, trin eller tone. I den klassiske iscenesættelsen bliver musik og dans i fællesskab til ét sprog, som alle umiddelbart forstår. Den Russiske Nationalballet fra Moskva har bl.a solister med fra Moskvas Bolsjoj Ballet, og har haft stor international succes. Med over 30 dansere på scenen vil man opleve en flot opsætning af Svanesøen, som den oprindelig var tænkt. En opsætning der har sikret balletten sin popularitet 140 år efter premieren i Moskva.

Da der spilles 8 steder i Danmark har alle vindere mulighed for at komme til denne kæmpe oplevelse i januar måned. Se flere fantastisk show på: https://phshow.dk/

 

Deltag i på konkurrencen og tilmeld dig evt. vores nyhedsbrev her

Ved deltagelse i konkurrencen, acceptere jeg at modtage et tilbud fra GOLFavisen og GOLFmagasinet

X