VINDEN BLEV EN UDFORDRING VED BRAVO TOURS MASTERS

VINDEN BLEV EN UDFORDRING VED BRAVO TOURS MASTERS

I weekenden 17-18. juli har Herning Golf klub afholdt Bravo Tours Masters i samarbejde med Bravo Tours og Backtee. Det var den 12. udgave af turneringen, der oprindeligt startede som en juniorturnering – men i dag har udviklet sig til en ranglisteturnering med deltagelse af både damer og herrer.

Det skriver Herning Golfklub i en pressemeddelelse.

I år blev blæsten en hård modstander. Det gjorde, at scores ikke blev helt så høje, som man kunne have forventet. Alligevel gik vinderen af herrerækken, landsholdsspilleren Emil Elkjær Petersen fra Odder Golfklub, begge lørdagens runder i -2 (70), mens søndagens runde blev spillet i 75 på grund af af en triple bogey på sidste hul. Alligevel sluttede han i -1 for turneringen – tre slag foran Jonas Thybo fra Silkeborg Ry Golfklub.

Vinderen fik traditionen tro et wild card til Ecco Touren, der kan benyttes i næste sæson.

Hos damerne skulle der omspil til at finde vinderen. Emilie Clausen fra Vejle Golfklub var i føring hele søndagen indtil sidste hul, hvor hun lavede bogeys på de sidste tre huller. Det betød, at Malene Arildsen fra Næstved Golfklub med pars på de samme huller også nåede en samlet score på +15.

Par 3-hullet 10 blev udpeget som første omspilshul, og efter lodtrækning sendte Malene Arildsen sin bold direkte op i modvinden og landede på greenen omkring otte meter højre af hullet. Emilie Clausen slog ud til højre i semirough kort af green og lavede et chip til cirka tre meter langt af hullet. Malene Arildsen slog sit put til cirka 30 centimeter fra hullet og kunne hole for par. Da Emilie Clausen missede sit parputt, endte Malene Arildsen med titlen som vinder af Bravo Tours Masters 2021.

Related posts

X