Bolig udland
Golfhæftet
Primo Tours
Nordic Golfers
Loewe
Sportspark Blaavandshuk
Santander
Vilcon
header abonnemnt teaser
JON RAHMTE 65 OG LØB MED TIGERS TURNERING

JON RAHMTE 65 OG LØB MED TIGERS TURNERING

Af Mogens Nielsen

John Rahm vandt søndag aften Hero World Challenge efter birdieshow i sidste runde på Bahamas. Justin Rose nåede inden for minimal afstand af førstepladsen på verdensranglisten.

Patrick Cantlay i 64 gik bedst af alle i finalerunden af Hero World Challenge. Det indbragte ham femtepladsen i samlet 13 under par.

John Rahm gik i 65 og vandt helt suverænt i 20 under par. Tony Finau delte føringen med Rahm efter tredje runde, men med 69 måtte han nøjes med andenpladsen i 16 under.

Sejren indbragte Rahm en million dollars af den samlede præmiesum på 3,5 millioner.

Læs også: JB Hansen sluttede pænt på Mauritius

Justin Rose skulle have mindst en tredelt andenplads for at genindtage førstepladsen på verdensranglisten. Men Rose måtte nøjes med tredjepladsen alene i 15 under par efter 65 i sidste runde. Tredjepladsen giver ‘kun’ 19,20 point og dermed kommer Rose på 9,9607 mod Brooks Koepkas 9,9739 i gennemsnit! Havde der i stedet for 48 point til vinderen, været 50 point, havde Rose fået 20,00, hvilket havde været nok.

Turneringens vært Tiger Woods gik sidste runde i 73. Men da japaneren Matsuyama gik i 75, fik Tiger smurt sidstepladsen af på ham.

I den kommende uger, spiller PGA Tour QBE Shoutout, der er en special event og som sådan ikke tæller til verdensranglisten. Herefter holder touren juleferie.

Slutresultatet i Hero World Challenge kan ses her.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X