Santander
header abonnemnt teaser
THOMAS BJØRN BESØGER ESBJERG GOLFKLUB

THOMAS BJØRN BESØGER ESBJERG GOLFKLUB

Af Pressemeddelelse.

Thomas Bjørn, – kaptajnen for Europas Ryder Cup hold, – glæder sig til at gense Esbjerg Golfklub mandag den 30. juli 2018. ”Programmet for besøget er nu tæt på at være på plads” fortæller trænermanager, Johannes Eriksen.

Netop Esbjerg Golfklub var stedet, hvor det hele for alvor tog fart for Thomas Bjørn’s karriere. I sæsonen 1995 vandt Bjørn 4 gange på den Europæiske Challenge Tour og den ene af disse var turneringen Esbjerg Danish Closed, der blev spillet på mesterskabsbanen i Marbæk. Inden sidste runde blev turneringen ført af Ben Tinning, men Bjørn satte banerekord (64 slag) i sidste runde og tvang den lokale stjerne ud i et omspil. Et omspil som Bjørn vandt med et drømmeslag fra den ene fairwaybunker på hul 1.

”Et ikonisk omspil her i Esbjerg, som mange af vores medlemmer stadigvæk kan huske”, fortæller trænermanager Johannes Eriksen og tilføjer ”Med Thomas’ besøg i Esbjerg ønsker vi at lave en re-match mellem Thomas Bjørn og Ben Tinning”

Re-matchen vil finde sted mandag den 30. juli fra kl. 09.15 og alle interessere er velkomne til at kigge med. Ben Tinning og Thomas Bjørn vil spille hullerne 1 og 9 på Marbæk.

Umiddelbart efter spilles den første af 3 Pro-Am’s i forbindelse Ecco Tour turneringen Made in Denmark Qualifier presented by EnergiMetropol Esbjerg.

Onsdag den 1. august starter selve turneringen, som spilles over 3 runder. Der vil være 168 spillere til start og de vil alle jagte Bjørn’s banerekord fra 1995.

Om Esbjerg Golfklub
Esbjerg Golfklub er stiftet i 1921 og en af Danmarks ældste golfklubber. Med over 1.600 medlemmer er den også en af de største. Anlægget i Marbæk ligger i Nationalpark Vadehavet, og rummer 2 fulde 18 hullers golfbaner. Klubben er i høj grad foreningsdrevet ud fra en vision om, at det skal være sjovt, sundt og seriøst, at spille golf netop her.

Om ECCO Touren
ECCO Touren er den danske golf tour, der rangerer lige under den Europæiske Challenge Tour. Det er på ECCO Touren, at de bedste danske og svenske talenter begynder deres professionelle karriere.

Derfor er ECCO Touren drevet professionelt – af tourejer Flemming Astrup og hans team – så talenterne får de bedste rammer, at udvikle sig under.

Økonomien for touren er skabt via store og små virksomheder lige fra ECCO, Jyske Bank, Willis Towers Watson og Bravo Tours til mindre og mere lokale firmaer.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------