Santander
header abonnemnt teaser
TRAGEDIE RAMMER SPANSK GOLF

TRAGEDIE RAMMER SPANSK GOLF

Af Peter Skott Carlsen.

Golfverdenen er rystet, efter at den nykårede Europamester, Celia Barquin Arozamena, mandag blev fundet myrdet på en golfbane i USA. Det 22-årige spanske talent var udråbt som en kommende stjerne, men en gal mands værk satte på tragisk vis en stopper for det.

Celia Barquin Arozamena kunne tidligere på sommeren lade sig hylde som vinder af det individuelle Europamesterskab, der blev spillet i Slovakiet, men mandag endte hendes liv brat, da hun blev fundet dræbt på Coldwater Golf i Ames. En golfbag var blevet fundet efterladt på banen, og efter et stykke tid fandt man den spanske pige. Efterfølgende blev en 22-årig mand anholdt.

Det strømmer ind med kondolencer til de efterladte, og blandt dem er en fra Sergio Garcia.

– Mit hjerte er knust over, hvad der er sket med Celia Barquin Arozamena, jeg havde fornøjelsen af at møde hende, og jeg ved, at hun var en speciel person. Mine tanker og bønner går til hendes familie i denne svære tid, skriver han på twitter.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------