HVEM ER BEDST: NFL VS. MASTERS

HVEM ER BEDST: NFL VS. MASTERS

Bookmakerne sætter muligheden op for at vædde på mere end bare resultatet, når finale I amerikansk fodbolds NFL skal spilles, heriblandt indgår et par væddemål hvor amerikansk fodbold måles mod golf.

På søndag løber verdens største en-dags sportsbegivenhed af stablen – Superbowl, for halvtredsindstyvende gang skal vi se hvilket hold der tager pokalen i den legendariske konkurrence. I mange år var det noget der fik lov til at løbe af i stilhed herhjemme, måske med en kommentar i nyhederne, men de seneste godt 10 år er begivenheden blevet mere og mere populær herhjemme.

For mange er det populært at spille på kampen og bookmaker firmaerne er da heller ikke sene til at udvide repertoiret af væddemål der kan indgås, blandt andet om der kommer jordskælv i løbet af kampen, om stjernespilleren Peyton Manning græder for åben skærm og hvorvidt Beyonce har sorte sko på i det stort anlagte halvlegs show.

Men for os der nyder både amerikansk fodbold og golf er der et par interessante væddemål der inkluderer både Jordan Spieth og Tiger Woods. I begge tilfælde handler det om hvorvidt golf spillerne kan gå første runde i Masters med flere point end der kan kastes yards (meter) til to af Denver Broncos wide receivers. Demariyus Thomas, der er sat op mod Spieth, skal altså gribe bolde der til sammen er kastet flere yards end Spieth tager point.

Hvad angår Tiger, så er han sat op mod Emmanuel Sanders, der i gennemsnit har grebet færre yards end Thomas, men Sanders er nok en mere stabil spiller. Hvilket ikke kan siges om Tiger, der potentielt ikke deltager i Masters da han stadig er ved at komme sig ovenpå to rygoperationer.

Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå på søndag, dog ikke for at se hvilken farve sko Beyonce har på.

Related posts

X